STVV scoorde slechts 3 keer in 6 duels, maar de redding is nabij: "Ik heb te lang moeten wachten"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
STVV scoorde slechts 3 keer in 6 duels, maar de redding is nabij: "Ik heb te lang moeten wachten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De drie gemaakte goals uit zes duels tonen aan waar het schoentje knelt voor STVV. De Truienaars etaleerden tot dusver een gebrek aan efficiëntie, maar daar kan weldra verandering in komen.

Goalgetter Yohan Boli is eindelijk klaar om minuten te maken. In Mechelen viel hij zaterdag al in. Tegen W-Beveren wacht mogelijk een eerste basisstek.

"Ik heb te lang moeten wachten", zucht Boli. "De trainingsweken zonder wedstrijden bleven zich maar opstapelen. De coach geeft me wel vertrouwen. Dus ik voel me er klaar voor."

Yohan is nog niet 100 procent wedstrijdfit

Waarom Boli dan nog niet speelde, coach? "Yohan is nog niet 100 procent wedstrijdfit", aldus Ivan Leko. "Maar hij is een speler die een jaar geleden al liet zien hoe belangrijk hij voor STVV kan zijn."

En dus mogen we de Kanarie die vorig seizoen vijf keer scoorde en vervolgens geteisterd werd door blessures weldra verwachten. "Ik wil de club helpen, maar STVV zal iedereen nodig hebben", beseft Boli. "Naar het samenspel met Roman Bezus kijk ik wel uit. Hij is een grote speler. Hopelijk kan hij me enkele goals aanreiken." (lacht)

Boli aan het werk tijdens de openingsspeeldag van vorig seizoen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties