Erg mooi gebaar: Zulte Waregem én Kortrijk hand in hand voor eerbetoon aan 11-jarige keepster

Erg mooi gebaar: Zulte Waregem én Kortrijk hand in hand voor eerbetoon aan 11-jarige keepster
Foto: © Essevee

Zulte Waregem verloor afgelopen maandag met Axelle een erg jonge fan. En dus ging Essevee op zoek naar een passend eerbetoon tijdens de derby tegen KV Kortrijk.

"Wij voorzien een minuut applaus in minuut 11 tijdens de wedstrijd van zaterdagavond tegen KV Kortrijk. We roepen alle fans op om hier zaterdag aan deel te nemen en dit bericht te delen. Sterkte aan familie en vrienden", klinkt het bij Essevee voor de betreurde Axelle.

De fans zelf plannen ook een actie: "We gaan sowieso een spandoek voorzien voor haar en dinsdag zullen we ook een attentie doen tijdens de begrafenis. Dit is een pijnlijk gegeven en elk verlies binnen de Essevee-familie doet pijn, zeker als het om iemand erg jong gaat", aldus Geert Titeca van Supportersfederatie Esseveefans.

De derby tegen Kortrijk staat vaak garant voor speldenprikken en veel gezangen, maar de Kerels willen het eerbetoon wel volmondig ondersteunen. Het verlies van een 11-jarige gaat boven de derbysfeer.

Axelle keepte zelf ook en was hevige fan van Essevee. Vorige week kreeg ze nog een bezoekje van Sammy Bossut, nu verloor ze de strijd na een hartziekte. Ook wij willen ons medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Axelle. Rust zacht!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties