Reactie Maes stelt zich vragen over spelleiding: "Wat is er aan de hand?"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 97 reacties
Maes stelt zich vragen over spelleiding: "Wat is er aan de hand?"
Foto: © photonews

Peter Maes was woedend op de scheidsrechter. Racing Genk speelde een beresterke wedstrijd tegen Anderlecht, maar ging onderuit na enkele discutabele beslissingen van ref Lardot.

Maes liet langs de zijlijn al heel duidelijk blijken wat hij vond van de spelleiding, maar ook op zijn persbabbel benadrukte hij dat Lardot Anderlecht bevoordeelde. "We verloren niet van Anderlecht, maar van de scheidsrechter."

"We hebben vanaf de eerste minuut het spel naar ons toe getrokken. Vanaf de eerste minuten trapten we al op de paal. We hebben kansen gecreëerd via mooie combinaties, alleen beloonden we onszelf niet."

Peter Maes merkt dat Genk benadeeld wordt door de refs: "Wat is er aan de hand?"

"De gele kaarten waren heel beslissend. Er waren verschillende situaties die je in de geest van de wedstrijd anders kan beoordelen. De ref besliste om deze wedstrijd in een bepaalde richting te laten uitdraaien."

En Maes ging zelfs nog een stapje verder voor de tv-camera. "Het is niet de eerste keer dat wij ons bekocht voelen dit seizoen. Er was ook al de niet gefloten penalty tegen Waasland-Beveren en de 2 strafschoppen die Lokeren tegen ons kreeg. Wat is er aan de hand?", vraagt hij luidop.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties