Boonen verenigt Manchester: "Idool De Bruyne en 'grote broer' Fellaini"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties

United-talent Boonen haalt de mosterd aan de ander kant van Manchester

Boonen verenigt Manchester: "Idool De Bruyne en 'grote broer' Fellaini"
Foto: © photonews

Indy Boonen timmert aan de weg naar de top bij de jeugd van Manchester United, maar zijn grote voorbeeld speelt bij de rivalen van City. Voetbalkrant.com kon hem spreken over Kevin De Bruyne en zijn band met Marouane Fellaini.

Wanneer we hem vragen naar zijn grote voorbeeld, is er geen twijfel bij de jonge Limburger. "Kevin De Bruyne", zegt Indy Boonen meteen. "Ik vergelijk me met hem qua speelstijl." Beiden hebben ze ook dezelfde voetbalroots.

"Hij komt ook uit de jeugd van Racing Genk", aldus Boonen die vroeger voor dan de sterspeler van Manchester City voor een avontuur in het buitenland koos. "Ik heb zijn evolutie gevolgd en zag dat hij vooral fysiek echt sterker werd."

De motivatie om keihard te werken in het krachthonk is er dus voor de jonge speler van Manchester United. Zijn idool tegen het lijf lopen in Manchester overkwam hem naar eigen zeggen nog niet, maar bij United loopt uiteraard nog een andere Rode Duivel.

Fellaini is écht een heel goeie gast

"Fellaini is echt een heel goeie gast", geeft Boonen aan. "Hij praat veel met me en helpt waar hij kan. Als we elkaar zien vraagt hij altijd meteen of alles goed gaat. Hij is hier een beetje mijn grote broer", sluit het jonge talent van United af.

Indy Boonen centraal naast z'n manager, Gunter Thiebaut
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties