In beelden: Tifo's en boegeroep tegen bestuursleden OH Leuven

In beelden: Tifo's en boegeroep tegen bestuursleden OH Leuven

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een woelige week voor OH Leuven. Voorzitter Jimmy Houtput diende zijn ontslag in, Chris Vandebroeck werd zondag voorgedragen als interim-voorzitter. Hij kreeg meteen een aantal fans over zich heen.

We trokken zondagnamiddag naar Den Dreef in Leuven om de sfeer te snuiven. Flink wat fans zijn het oneens met de huidige manier van werken, een harde kern kwam met een tifo tegen CEO Vanderschueren en deelde briefjes uit over wat er allemaal misliep.

Toen interim-voorzitter Chris Vandebroeck tijdens de rust werd gevraagd voor een tv-interview probeerden de supporters dat tegen te houden door onophoudelijk te joelen en te schreeuwen.

Onder de supporters zijn er overigens verschillende strekkingen. Iedereen beseft dat het anders en beter moet, maar niet iedereen kijkt daarvoor naar het bestuur: "Het is ook aan de spelers om te laten zien dat ze in 1B meekunnen, anders moeten ze niet over 1A spreken."

Na de 2-1 gaf iemand naast ons in de tribune aan: "Zie je wel dat ze het kunnen als ze willen." Maar vijf minuten later zakte de moed alweer in zijn schoenen: "Ach, misschien is het beter een gelijkspelletje. Dan zien ze dat er nog werk aan de winkel is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties