Reactie Penalty tegen Antwerp wreekt zich? "Het is nu al de vijfde week dat we geen strafschop krijgen, hopelijk is balans eindelijk in evenwicht"

Penalty tegen Antwerp wreekt zich? "Het is nu al de vijfde week dat we geen strafschop krijgen, hopelijk is balans eindelijk in evenwicht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel-coach Karel Fraeye kon al bij al wel leven met het gelijkspel in en tegen OH Leuven, al hadden ze het na de 0-1 tegen 10 man wel willen uitspelen. Maar 1 ding moest de man wel van het hart: "Ik moet het elke week blijven herhalen."

“Ja, tegen Antwerp kregen we een heel lichte strafschop”, aldus Fraeye tegen de verzamelde pers aan Den Dreef. “Maar ondertussen moet ik het verhaal voor de vijfde week op rij herhalen dat wat er de weken nadien gebeurde niet kan.”

“Elke week hadden we een strafschop moeten krijgen, geen enkele keer hebben we er ook eentje gekregen. Ook nu weer hadden we een elfmeter verdiend op het einde van de wedstrijd. De timing maakt dan niet uit, ook in minuut 95 moet dat gefloten worden.”

Fraeye: "Ook in minuut 95 moet dat gefloten worden"

“Hopelijk is de balans nu eindelijk in evenwicht en kunnen we vanaf heden objectief beoordeeld worden”, ging de oefenmeester van Lommel United verder.

Emilio Ferrera repliceerde: “Ik denk niet dat noch wij, noch Lommel vandaag twee punten hebben verspeeld door de ref, die heeft zijn best gedaan. Wij hadden ook een tweede elfmeter kunnen hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties