W-Beveren kreeg op frustrerende wijze de rode lantaarn in handen: "At least draait het om de punten, daar ben ik verantwoordelijk voor"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
W-Beveren kreeg op frustrerende wijze de rode lantaarn in handen: "At least draait het om de punten, daar ben ik verantwoordelijk voor"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit moet voor een coach frustrerend zijn. De tegenstander meer dan eens domineren, maar de prestaties niet vertaald zien in het verdiende puntengewin. Ook zaterdagavond kreeg Waasland-Beveren bij Westerlo niet waar het recht op had.

"Voetbal kan soms keihard en onrechtvaardig zijn", baalde Stijn Vreven na de nipte nederlaag bij Westerlo. "De eerste helft was in evenwicht met weinig kansen aan beide kanten, maar in de tweede helft stond er bij momenten slechts één ploeg op het veld. We kregen genoeg kansen om Westerlo dood te doen, tot een verloren bal in doel dwarrelde..."

Ik denk niet dat de voorzitter tijdens de terugrit hosanna riep

Tegen Lokeren vorige week verweet Vreven zijn aanvallers nog een gebrek aan scherpte. Nu had hij niets dan lof voor zijn manschappen. "Iedereen is ervoor gegaan. Hoe de jongste ploeg in eerste klasse met de druk van deze match omging was prima, maar we kenden alweer bad luck. En dat is kl..."

Zo staan de Leeuwen plots laatste in de klassering. Voorzitter Dirk Huyck sprak na de nederlaag in 't Kuipje zijn vertrouwen uit in de coach. "Ik sta op de laatste plaats. Dus ik denk niet dat de voorzitter tijdens de terugrit hosanna riep. "Hij heeft een weerbaar W-Beveren gezien en we geven niet op, maar at least draait het om de punten. Daar ben ik verantwoordelijk voor", besloot Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties