Reactie Voorzitter Waasland-Beveren spreekt zich uit over de situatie van Stijn Vreven

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Voorzitter Waasland-Beveren spreekt zich uit over de situatie van Stijn Vreven
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na speeldag 9 is Waasland-Beveren moederziel alleen laatste in de Jupiler Pro League. De ploeg van Stijn Vreven verloor nipt van KVC Westerlo, maar toch staat de trainer niet ter discussie.

"Dit komt bijzonder hard aan", vertelde voorzitter Dirk Huyck na het verlies in Westerlo. "Al het hele seizoen ontbreken we dat tikkeltje geluk. Het bolt niet. Op Sint-Truiden speelden we niet goed, maar in de andere duels werden we niet overklast. Dan is het pijnlijk dat je zo weinig punten pakt."

Ondanks de laatste plaats staat Vreven niet ter discussie. "Ik vind dat de trainer nog altijd super goed werk levert. We staan natuurlijk in de hoek waar de klappen vallen. Ik zag de voorbije week veel trainingen, die waren bijzonder scherp. Ik kan de coach niets verwijten"

"Rug rechten tegen Eupen"

Dirk Huyck

"Ik ben na de wedstrijd even bij hem langsgeweest. Nee, niet in de kleedkamer bij de spelers. Dat leek me geen goed idee. We moeten nu twee weken hard werken en tegen Eupen onze rug rechten. De mentale weerbaarheid van de jongens zal doorslaggevend zijn om snel van die laatste plaats weg te komen", besloot Huyck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties