Bosnische pers is bang voor één Rode Duivel in het bijzonder: "De ploeg fixeert zich op Hazard, maar hij is niet de gevaarlijkste"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 11 reacties
Bosnische pers is bang voor één Rode Duivel in het bijzonder: "De ploeg fixeert zich op Hazard, maar hij is niet de gevaarlijkste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bosnië zakt met vertrouwen af naar Brussel en wil vrijdagavond zelfs het spel maken tegen de Rode Duivels. Voor bondscoach Mehmed Bazdarevic en zijn troepen is Eden Hazard de man om in de gaten te houden, maar de Bosnische pers ziet dat anders.

"Eden Hazard is de bekendste Rode Duivel in Bosnië dus valt het te begrijpen dat onze bondscoach en zijn spelers zich fixeren op hem", vertelt Endin Causevic van SportSport.ba aan Voetbalkrant.com.

"Maar wij hopen, samen met onze collega's, vooral dat Dries Mertens niet start. De laatste matchen speelde hij onwaarschijnlijk sterk. Zijn versnelling, dribbels, geweldige doelpunten, ... We zijn echt bang van hem. Hij is jullie beste speler van het moment."

Origi is een beloftevolle spits, hij doet me aan de jonge Dzeko denken

Endin Causevic (SportSport.ba)

Naast Hazard en Mertens zijn nog enkele andere Belgen populair in Bosnië. "We zien Lukaku enorm graag bezig. Ook Nainggolan (er vanavond niet bij, red.), omdat hij samenspeelde met Pjanic bij AS Roma. En verder is Origi een beloftevolle spits. Hij doe me aan de jonge Dzeko denken."

"Courtois is dan weer minder geliefd in Bosnië. Hij is de vaste keeper bij Chelsea en verdringt Begovic, onze nummer 1, uit doel. Maar hij is een topdoelman", besluit Causevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties