Ex-coach Standard wil ooit terugkeren: "Maar ik heb al twee aanbiedingen geweigerd"

Redactie
| 2 reacties
Ex-coach Standard wil ooit terugkeren: "Maar ik heb al twee aanbiedingen geweigerd"
Foto: © photonews

Guy Luzon heeft nog heimwee naar de Belgische competitie. De ex-coach van Standard heeft echter al twee aanbiedingen gehad van Belgische clubs en heeft ze beiden geweigerd.

Luzon is nog steeds lyrisch over Standard. "Het eerste seizoen was ongelooflijk met die serie overwinningen en al die clean sheets, al die punten die we pakten, die ambiance in het stadion... Ik hou heel goeie herinneringen over aan mij passage in België en ik ben zeker dat ik nog terugkeer", aldus de Israëliër in LDH.

"Bij Standard? Je weet nooit wat er kan gebeuren in voetbal. Maar ik kan wel zeggen dat ik al twee aanbiedingen gekregen heb uit België. Ik heb ze allebei geweigerd omdat mijn familie in Londen zat en ik ze niet kon laten terugkeren naar België. Dit seizoen hebben we gekozen om terug te gaan naar Israël, maar we zien wel volgend seizoen."

Ik was niet blij en heb dat ook gezegd aan Venanzi

En wat met die affaire van een speler die hem betaald zou hebben om te spelen? "Iedereen weet dat ik met die geschiedenis niets te zien had. Ik was niet blij en heb het ook gezegd aan Bruno Venanzi. Maar hij heeft me een sms gestuurd om me te zeggen dat hij mij niet viseerde. Het incident is gesloten!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties