Genkse sleutelfiguur heeft geleerd uit de foute keuzes in het verleden: "Een transfer? Die vraag is me al vaker gesteld"
Redactie
| 0 reacties

Alejandro Pozuelo laat in zijn toekomstkaarten kijken

Genkse sleutelfiguur heeft geleerd uit de foute keuzes in het verleden: "Een transfer? Die vraag is me al vaker gesteld"
Foto: © photonews

Alejandro Pozuelo is alomtegenwoordig in het aanvalsspel van Racing Genk. De Spanjaard die in de zomer van 2015 in de mijnstad neerstreek, bevestigt ook dit seizoen zijn klasse.

En wanneer een speler in de Jupiler Pro League boven de middelmaat uitsteekt, wordt er al snel over een transfer gesproken. Al is Pozuelo daar naar eigen zeggen niet mee bezig. "Die vaag is me al vaker gesteld, maar ik wil mezelf niet nodeloos onder druk zetten", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Niet terug naar het verleden

"Ik heb bij Rayo gezeten, maar dat was niet goed. Nu zit ik bij Genk en ik voel me prima in mijn vel. Ik wil niet terug naar het verleden, ik kijk alleen vooruit. We hebben ons geplaatst voor de Europa League. Dat is fijn."

De 25-jarige spelverdeler liet in 2012 voor het eerst van zich horen bij Real Betis. Een jaar later trok hij naar het Welshe Swansea City, om vervolgens via Rayo Vallecano bij Racing Genk te belanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties