'Principeakkoord, vrijdag officieel': vergeet Wolfsburg, dit wordt de nieuwe uitdaging van Wilmots

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
'Principeakkoord, vrijdag officieel': vergeet Wolfsburg, dit wordt de nieuwe uitdaging van Wilmots

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het heeft er alle schijn van weg dat Marc Wilmots een nieuwe uitdaging beet heeft. De voormalige bondscoach van de Rode Duivels gaat zo goed als zeker opnieuw een land onder zijn hoede nemen.

Zo meldt Julien Chaput, journalist van BeIN Sports, dat Wilmots de nieuwe bondscoach van Algerije zal worden. Beide partijen hebben reeds een principeakkoord en morgenmiddag (vrijdag, nvdr.) zal Wilmots zijn krabbel onder een contract zetten in Brussel.

Wilmots ontkent (part 2)

Al sprak Wilmots het nieuws ondertussen alweer tegen. "Ik heb geen contact gehad met de mensen van Algerije", vertelde de gewezen bondscoach aan La Dernière Heure.

De voorbije dagen werd Wilmots in verband gebracht met een overstap naar VfL Wolfsburg, maar in de loop van donderdag liet onze landgenoot weten dat hij nog niet had gesproken met de Duitse subtopper. En dat is blijkbaar geen leugen, want Wilmots staat nu op het punt om in zee te gaan met Algerije.

Tegenstander op het WK in Brazilië

Het lijkt op het eerste zich een opmerkelijke wending in de carrière van Wilmots, die dus als bondscoach aan het werk wil blijven. Er werd namelijk gedacht dat hij eens als clubtrainer wilde werken. Algerije is Wilmots niet helemaal onbekend: op het WK 2014 won hij met de Rode Duivels van het Afrikaanse land.

ā€‹
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties