Schiet Kompany zichzelf in de voet? 'Pep is niet tevreden'

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Schiet Kompany zichzelf in de voet? 'Pep is niet tevreden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het loopt nog steeds niet op wieltjes bij Manchester City voor Vincent Kompany. De aanvoerder bleef tijdens de rust van de 1-0 nederlaag in de League Cup tegen United zelfs in de kleedkamer. Zeer tegen de zin van Guardiola.

Dat lezen we immers in The Daily Telegraph. Volgens de krant is Pep Guardiola zijn geduld aan het verliezen met de Rode Duivel. Nochtans deed Kompany enkel wat hem eerder al gevraagd werd: eerlijk zijn tegen de medische staf.

Hij gaf aan tijdens de rust, toen het nog 0-0 stond tegen Manchester United, dat hij moe was en niet verder kon. Dat bleek uiteindelijk toch niet in zijn voordeel te spelen. Bovendien moet Kompany zich nog steeds aanpassen aan de speelstijl van Guardiola.

Richting Nasri, Touré en Hart?

Die stond immers 'not amused' aan de zijlijn bij enkele lange ballen en iets té optimistische passes van zijn kapitein. Kompany zal nog beter aan de bal moeten worden, nochtans één van zijn sterke punten, wil hij Guardiola overtuigen.

Anders zou het met Kompany weleens dezelfde richting kunnen uitgaan als met Hart, Nasri en Yaya Touré. Die wonnen ook twee titels met The Citizens, maar werden zonder pardon opzijgeschoven door de Catalaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties