Reactie Leko zag STVV niet verder komen dan 2-2: "Om deze PO1-kandidaat te kloppen moesten mijn 10 spelers en 3 wissels opperbest zijn"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 3 reacties
Leko zag STVV niet verder komen dan 2-2: "Om deze PO1-kandidaat te kloppen moesten mijn 10 spelers en 3 wissels opperbest zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De teller van STVV blijft na dertien matchen staan op twee overwinningen (Lokeren en W-Beveren). Ook tegen Charleroi kwamen de Truienaars niet verder dan een puntendeling (2-2). "Elke week geven we domme doelpunten weg", legde Ivan Leko de vinger op de wonde.

STVV begon aardig aan de partij, maar bij de eerste kans voor de bezoekers hing de 0-1 tegen de touwen. "Net als tegen Zulte Waregem...", foeterde Leko. "Elke week geven we domme doelpunten weg. Dat betalen we cash."

Mijn wennen nog altijd aan de competitie en de tegenstand

Sint-Truiden boog twee keer een achterstand om in wat een open wedstrijd was. "Ik heb een goede voetbalmatch gezien met twee ploegen die konden winnen en goed wisten wat ze wilden. Maar om Charleroi te kloppen, moesten mijn tien veldspelers en drie wissels opperbest zijn."

"Charleroi is een ploeg die al enkele jaren samenspeelt. Die spelers kennen elkaar door en door. Mijn spelers wennen nog altijd aan de competitie, de tegenstanders, enzovoort. Een punt tegen deze PO1-kandidaat moet je aanvaarden", besloot Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties