Moeder Sterchele voelt zich niet meer welkom op Club: "Onze abonnementen werden ons afgenomen"

Redactie
| 5 reacties
Moeder Sterchele voelt zich niet meer welkom op Club: "Onze abonnementen werden ons afgenomen"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

In Jan Breydel staat minuut 23 na acht jaar nog steeds in het teken van de veel te vroeg overleden François Sterchele. Moeder Marleen Boonen ziet het graag gebeuren, maar toch moet er haar iets van het hart.

Er is veel veranderd op Club in die acht jaar en er zetelt ook een nieuw bestuur. Van dat bestuur hoort ze echter niets meer. "Met Club Brugge zijn we niet meer in contact sinds er een nieuwe directie is. Onze abonnementen werden ons afgenomen, we werden niet meer uitgenodigd en we zijn met de vzw van François blijkbaar ook niet meer welkom op de fandag. Ik zal eerlijk zijn: we voelen ons aan de kant gezet", vertelt Boonen in Sport/Voetbalmagazine.

De Sterchele club, toen in het leven geroepen, krijgt zelfs geen aandacht meer van blauw-zwart. "In acht jaar is Club Brugge ook nog niet één keer naar de Sterchele Cup gekomen. Ik hoor dat ze zelfs niet meer antwoorden op de vraag om deel te nemen. Dat vind ik vreemd. Daarom zeg ik: chapeau voor de supporters, dat zij François wel in ere blijven houden. Bravo!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties