Roef komt er wel: "Met vallen en opstaan"

Redactie
| 5 reacties
Roef komt er wel: "Met vallen en opstaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davy Roef krijgt de ene week lof, de andere week kritiek. Maar van ex-doelmannen krijgt hij wel nog krediet. Zo is er Geert De Vlieger, die vooral predikt om geduld te hebben met de 22-jarige doelman.

De Vlieger kent het klappen van de zweep op Anderlecht. "Het was een gewaagde keuze om een 22-jarige keeper als opvolger van Proto te kiezen, maar dat wil niet zeggen dat ze niet kan slagen. Roef kreeg de kans op basis van enkele sterke wedstrijden die hij keepte tegen Galatasaray en Brugge bijvoorbeeld, maar het zijn allemaal geen Courtois' he", zegt de ex-doelman van paars-wit in Het Nieuwsblad.

"Roef zal er komen met vallen en opstaan, foutjes horen erbij en dat moet Anderlecht aanvaarden. Het is fout om Roef te vergelijken met Proto, die had al veel meer ervaring en uitstraling. Proto heeft het in zijn beginjaren ook moeilijk gehad, die stond er ook niet direct. Goed zou geweest zijn als Proto bleef als tweede keeper, om zijn ervaring door te geven,maar dat was blijkbaar geen optie voor hem. Davy heeft het nu in eigen handen, hij komt er wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties