Vluchtproblemen sturen terugkeer Genk-fans in de war

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Bilbao
| 0 reacties
Vluchtproblemen sturen terugkeer Genk-fans in de war
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 5-3 nederlaag van Racing Genk mag dan een aardige wedstrijd zijn geweest én Bilbao een leuke uitstap, toch ontwaakten redelijk wat Belgen vanmorgen met minder goed nieuws. Door mist werd het vliegverkeer immers in de war gestuurd.

UPDATE: Intussen vertrok het vliegtuig naar Brussel, al hoorden we dat enkele fans nog steeds vastzitten. Wordt vervolgd...

Dat onze redacteurs zelfs niet tot in Bilbao raakten, kan u hier lezen, maar de plotse dichte mist van gisteravond boven de luchthaven van de Baskische stad heeft ook de vertrekken van deze ochtend beïnvloed.

Lokale tv-stations interviewen gestrande reizigers in de vertrekhal en de eerste vlucht naar België van de dag, vanmorgen iets over zessen, werd al afgelast. Het vliegtuig was gisteravond immers niet tot in Bilbao geraakt. We raden de fans van Genk aan om hun vluchtstatus in het oog te houden.

De vlucht die vanmorgen had moeten vertrekken, werd afgeleid naar Madrid. Enkele passagiers konden op andere vluchten omgeboekt worden, maar het vliegtuig zou in de loop van de middag toch in Bilbao aankomen om de overgebleven supporters en toeristen op te pikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties