Zo reageert debutant bij de Rode Duivels Thomas Foket op zijn toch wel verrassende selectie

Redactie
| 19 reacties
Zo reageert debutant bij de Rode Duivels Thomas Foket op zijn toch wel verrassende selectie
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Martinez verraste vrijdagmiddag door Thomas Foket bij de nationale ploeg te halen. Voor de rechtsachter van AA Gent is het zijn eerste selectie voor de Rode Duivels.

Kort na de bekendmaking polsten de Buffalo's in een Facebook-live naar een reactie bij de Dilbekenaar. "We stonden onder de douche toen ze mij het nieuws kwamen vertellen. Ik had geen idee over wat het ging, maar toen ik mijn gsm opendeed schrok ik wel." (lacht)

"Ik wil mijn ploegmaats bedanken. Het is grotendeels dankzij hen en onze prestaties de jongste jaren dat ik nu deze kans krijg. Ook zij hebben mij sterker gemaakt."

Speech bij de beloften

Martinez vond dat Foket met zijn potentieel indruk maakte in de Europese matchen. "Ik ken hem ondertussen al een beetje. Zo sprak hij ons toe voor de laatste EK-kwalificatieduels met de nationale beloften. Ik heb al een beeld van zijn visie, hij wil er honderd procent voor gaan dat is duidelijk."

Zoals steeds moet de nieuwkomer bij de kern zingen voor de voltallige groep. "Het is niet de eerste keer dat dit me overkomt, maar voor zo'n mannen is dat nog iets anders", lachte Foket. "Ik zal er toch eens over nadenken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties