Knappe assist van De Bruyne volstaat niet voor dominant Manchester City

Redactie

Een dominant Manchester City heeft zaterdagmiddag onverwacht (en onverdiend) punten laten vallen in het Etihad-stadion tegen nieuwkomer Middlesbrough. In de blessuretijd gaf het de verdiende voorsprong uit handen.

Er leek in het begin geen vuiltje aan de lucht voor Manchester City. In de eerste helft hadden ze bijna 80% balbezit en kon Middlesbrough zelfs nauwelijks over de middenlijn geraken.

Dat resulteerde in de 150ste goal van Aguero net voor de rust, op een fantastische assist van Kevin De Bruyne. De Citizens kregen in totaal 25 doelkansen, maar het was Nederlander De Roon die in de 91ste minuut de stand weer in evenwicht zette.

Zo kan de blauwe kant van Manchester haar leiderspositie verliezen. Arsenal, Chelsea en Liverpool kunnen de Citizens dit weekend allemaal nog voorbijsteken.

Goal Benteke maar toch verloren

Christian Benteke kon vanop een penalty scoren voor Crystal Palace, maar verloor toch nog met 3-2 op het veld van Burnley door een tegengoal in de allerlaatste minuut.

05/11/2016 16:00Bournemouth - Sunderland1-2
05/11/2016 16:00Burnley - Crystal Palace3-2
05/11/2016 16:00Manchester City - Middlesbrough1-1
05/11/2016 16:00West Ham Utd - Stoke City1-1
05/11/2016 18:30Chelsea - Everton5-0