Reactie Vossen blijft dé scorende spits van Club: "Te weinig? Ergens vind ik dat wel een compliment"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 5 reacties
Vossen blijft dé scorende spits van Club: "Te weinig? Ergens vind ik dat wel een compliment"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Uitgerekend Jelle Vossen bezorgde Club Brugge vanmiddag een welverdiend punt tegen KRC Genk. Extra leuk: bijna dag op dag een jaar geleden scoorde de Eigenbilzenaar ook al... tegen de Limburgers.

"Dat was inderdaad in dezelfde periode van het jaar", is Jelle Vossen dat doelpunt ook nog niet vergeten. "Al heb ik er toen meer van genoten. Dat was destijds het winnende doelpunt, hé."

De ontlading was na de gelijkmaker enorm bij de Eigenbilzenaar. "Maar ik ben altijd heel blij na een doelpunt. Het heeft dus niet met de tegenstander te maken. (knipoogt) Al blijft het wel een speciale wedstrijd voor mij."

De ontlading? Dat had niets met de tegenstander te maken

Jelle Vossen

"Al vind ik dat we meer aanspraak maakten op de overwinning. Na de 0-1 was het alle hens aan dek, maar voor de rest hadden we de wedstrijd goed onder controle. Al moeten we ons neerleggen bij het puntje."

Op die manier blijft Vossen overigens de enige Brugse spits die scoort. "Voor sommigen is het nochtans nog steeds te weinig. (grinnikt) Ergens vind ik dat wel een compliment. Het bewijst dat de verwachtingen heel hoog zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties