U19 is klaar voor EK-eliteronde: Na Slovakije nu ook Noorwegen voor de bijl
Tim Bex
Tim Bex
| 1 reacties

Jonge Duivels winnen beide wedstrijden op oefenstage in Marbella

U19 is klaar voor EK-eliteronde: Na Slovakije nu ook Noorwegen voor de bijl
Foto: © SC

De nationale U19 van Gert Verheyen heeft op oefenstage in Marbella Noorwegen met 2-1 verslagen. De jonge Duivels tonen zo dat ze helemaal klaar zijn voor de aankomende EK-eliteronde.

De nationale U19 ging deze week op oefenstage in Marbella om zich voor te bereiden op de EK-eliteronde. Vrijdagavond klopten de jonge Belgen Noorwegen met 2-1. De doelpunten werden gemaakt door Jorn Vancamp (RSC Anderlecht) en Thibault De Smet (KAA Gent).

Eerder klopte de U19 Slovakije al met 1-0. Racing Genk-speler Christophe Janssens zorgde toen voor de winnende treffer. Een maand geleden wisten de U19 zich te plaatsen voor de laatste kwalificatieronde voor het EK van 2017 in Georgië. Op 13 december wordt er geloot voor de poules van die eliteronde.

Wedstrijdgegevens

België: Teunckens, Faes, Ryckaert, Lemoine, Touba (OUT 46’), Mangala, Daneels, Rigo, Verreth (OUT 62’), Verlinden (OUT 62’), Vancamp

Wisselspelers: Coucke, Seigers, Delorge (IN 62’), De Smet (IN 46’), Osei Berkoe, Verburgh, Verstraete (IN 62’), Sula, Sabak, Janssens, Van Vaerenbergh

Doelpunten: 35’ Vancamp 1-0, 54’ De Smet 1-1, 55’ Hoven 2-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties