Sprokkels 14/11: Duchâtelet krijgt geen al te leuk cadeau voor 70ste verjaardag

Redactie
| 2 reacties
Sprokkels 14/11: Duchâtelet krijgt geen al te leuk cadeau voor 70ste verjaardag
Foto: © Photonews

Clubvoetbal, Europese bekers, de Croky Cup en de Rode Duivels. De verschillende competities volgen mekaar dit najaar in sneltempo op. Met dagelijks tal van nieuwtjes die we voor jullie bundelen in onze sprokkels.

  • Het is officieel: Diego Maradona komt niet naar België. Nochtans moest er 37.000 euro neergeteld worden om Pluisje naar België te halen. De organisators zijn dan ook woedend.
  • Roland Duchâtelet is niet echt een geliefd man bij Charlton Athletic. De fans van de club spoten een hele taxi vol anti-Duchâtelet-slogans en die reed maandagochtend Sint-Truiden binnen. Geen al te leuk cadeau voor de miljonair die zijn 70ste verjaardag gaat vieren.
  • Anderlecht stuurde afgelopen weekend een scout naar Oostenrijk-Albanië. Is er een Oostenrijkse speler die tijdens de wintermercato in aanmerking komt?
  • Roemenië ging dit weekend dan weer kansloos onderuit tegen Polen (0-3) en dat is niet goed aangekomen in de lokale pers. Anderlecht-spelers Stanciu en Chipciu kregen de volle laag omdat ze meteen na de nederlaag vertrokken. "Vluchtende internationals", werd er gekopt. Al was die afspraak wel al lang gemaakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties