Ivan Leko ontvangt met STVV 'zijn' Club Brugge: "Ik wil er ooit trainer worden"

Redactie
| 0 reacties
Ivan Leko ontvangt met STVV 'zijn' Club Brugge: "Ik wil er ooit trainer worden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko ontvangt vanavond als trainer van Sint-Truiden 'zijn' Club Brugge. De Kroaat is nog steeds supporter van blauw-zwart en wil er op een dag graag T1 worden. Maar vanavond rekent hij - uiteraard - op een nederlaag van Club.

"Het is mijn ambitie om op een dag trainer van Club te worden. Wat niet wegneemt dat ik momenteel heel blij ben met mijn plekje op de bank bij STVV", zegt Ivan Leko in HLN. "Ik ben er dus nu nog niet mee bezig, maar in de toekomst, waarom niet? Ik heb altijd een heel goed gevoel gehad in Brugge en heb nog een uitstekende relatie met de mensen van de club."

"Brugge is mijn eerste en grootste club in België. Ik heb er Champions League gespeeld en de beker gewonnen", blikt Leko terug. De 38-jarige Kroaat speelde er tussen 2005 en 2009 maar liefst 138 matchen waarin hij 23 keer scoorde. "Ik was echt blij dat Club vorig seizoen de titel pakte. Ik wist perfect wat de fans al die jaren zonder kampioenschap hebben doorgemaakt. Ik ben zelf eigenlijk nog altijd supporter, maar vanavond niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties