Daar is hij weer en Kevin De Bruyne is er bijzonder blij mee

Daar is hij weer en Kevin De Bruyne is er bijzonder blij mee
Foto: © photonews

Niemand die nog geloofde dat Yaya Toure een kans ging krijgen bij Manchester City, maar zaterdagmiddag bewees de Ivoriaan dat hij nog steeds zijn waarde heeft. Twee doelpunten scoorde hij, tot groot jolijt van Kevin De Bruyne.

Twee goals tegen Crystal Palace en iedereen staat weer op de banken voor de krachtige middenvelder. "Ik was dolblij dat ik mocht spelen, het is niet makkelijk voor me geweest", vertelt Touré aan BBC Sport. "Mijn teamgenoten zijn belangrijk voor me, zij hebben me altijd gesteund. Ik wil er altijd zijn om hen te helpen."

Eén van die ploegmaats was wel erg blij. Kevin De Bruyne lijkt heel goed met Touré overeen te komen en vierde ook uitbundig met hem. Op Twitter steunde hij hem ook.

"Ik ben een professional en ik wil mijn spel altijd verbeteren", aldus nog Touré. "Ik was hier mentaal klaar voor en wist dat de manager mij op een dag nodig zou hebben. Daarom moet je altijd professioneel zijn. Ik heb geluk gehad, want het was een zware wedstrijd. We weten wat we moeten doen om kampioen te worden, maar soms moet je ook knokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties