Reactie Jelle Vossen en Timmy Simons leggen de vinger op de zure wonde: "Te groot verschil"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 57 reacties
Jelle Vossen en Timmy Simons leggen de vinger op de zure wonde: "Te groot verschil"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor op bezoek bij Leicester City met 2-1. Na een zwakke eerste helft zette blauw-zwart na de koffie opnieuw zijn voet naast een Europese grootmacht. Maar het leverde geen punten op, alweer niet. Timmy Simons en Jelle Vossen reageerden teleurgesteld.

"Er was een te groot verschil tussen de eerste en tweede helft", besefte Jelle Vossen bij Q2. "We begonnen met het slechtst denkbare scenario, daarna moesten we te veel achter de bal lopen of waren we hem te snel kwijt."

“In de tweede helft waren we feller en hebben we hen aan het twijfelen gebracht. De 2-2 viel uiteindelijk niet, dus is het een zure nederlaag.” Een gevoel dat ook Timmy Simons deelde: "Met een nederlaag kan je nooit tevreden zijn, maar wat we de tweede helft brachten was wel positief.”

"In de tweede helft konden we hen achteruitdrijven, maar dat ging niet in de eerste helft. Toen lag het tempo gewoon hoog. Dat er bij ons enkele spelers waren met weinig ritme? Daar lag het niet aan, ze hebben het perfect gedaan.”

"Als je ziet wat we in Porto en hier in de tweede helft laten zien, dan kunnen we onze voet wel naast de topploegen zetten, maar het gaat om details. En daarin zat het voor ons niet mee", aldus de kapitein tot besluit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties