Ranieri na winst tegen Club Brugge: "Hoe is dit mogelijk?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Ranieri na winst tegen Club Brugge: "Hoe is dit mogelijk?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegen Club Brugge pakte Leicester City zijn vierde winst in vijf matchen in de Champions League. De Engelse landskampioen is dan ook zeker van de groepswinst. En dat terwijl het in de competitie voor geen meter loopt...

Met vijf punten meer dan Porto is Leicester nu al zeker van Europese overwintering in de CL. "Dit is ongelooflijk", kon Ranieri zijn vreugde niet verbergen. "Groepswinnaar, hoe is dat mogelijk? Ik ben erg blij en erg trots. Ik ben blij voor de spelers, de voorzitter, de fans, iedereen."

In de eigen competitie staan de troepen van de Italiaan echter net boven de degradatiezone. "Ik wil mijn spelers op het hart drukken nu aan de Premier League te denken. We staan erg dicht bij de degradatiezone, we moeten op hetzelfde niveau spelen als in de Champions League."

Maar de onverwachte kampioen staat wel te blinken tussen heel de top van Europa. "Ons wacht nu weer een nieuw avontuur. Waarheen het ons leidt, weet ik niet, maar we kijken ernaar uit. Wij moeten gewoon genieten, samen met onze fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties