Moet Kompany vrezen voor plaats op CL-lijst van Manchester City?

Tom Vandebroek
| 0 reacties
Moet Kompany vrezen voor plaats op CL-lijst van Manchester City?
Foto: © photonews

Afgelopen weekend moest Vincent Kompany het veld wederom vroegtijdig verlaten. Gelukkig enkel omwille van de schok na een botsing met de eigen doelman, zo leek het, maar nu blijkt Vince the Prince bij de actie toch ook de knie geblesseerd te hebben.

Voor de 30-jarige Kompany is het inmiddels zijn 35e blessure sinds hij in 2008 bij Manchester City aanbelandde. Een mens zou voor minder moedeloos worden en Pep Guardiola gaf op een persconferentie aan dat het bij zijn kapitein inderdaad op het gemoed begint te werken.

Hij is triest en boos. Het is een lange tijd dat hij niet meer heeft kunnen spelen"

Over de onmiddellijke onbeschikbaarheid van Kompany is er nog geen duidelijkheid, al zou onze landgenoot opnieuw enkele weken in de lappenmand liggen. De kapitein van de Rode Duivels zal opnieuw naar Barcelona trekken om zijn knie daar verder te laten onderzoeken.

Einde Champions League?

Inmiddels wordt er gespeculeerd dat Guardiola Kompany wel eens zou kunnen vervangen door verloren zoon Yaya Touré in zijn Champions Leaguelijst voor na de jaarwisseling, zo weet ESPN. Dat zou uiteraard opnieuw een fameuze - mentale - opdoffer voor Kompany zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties