Van Holsbeeck geeft pers ("Absolute leugens") en spelers ("Ik zal wel spreken, zij niet") veeg uit de pan én geeft hint richting de jonkies

Van Holsbeeck geeft pers ("Absolute leugens") en spelers ("Ik zal wel spreken, zij niet") veeg uit de pan én geeft hint richting de jonkies

Anderlecht is woensdagmorgen vertrokken richting Baku, waar ze donderdag een belangrijke match spelen tegen Qäbälä. Europees draait het goed, meer in de competitie veel minder. En dus beseft de sterke man dat er dingen moeten veranderen, ook vanuit de spelersgroep.

Herman Van Holsbeeck gaf eerder al aan dat de coach wel beseft hoe hij er voor staat - dat kan je HIER nog eens lezen. Hij ging ook zwaar door op de rol die de media speelde in de hele zaak: "Gewoonweg niet waar", klonk het over de foute informatie die eerder deze week werd verspreid. "Die leugens kan ik niet hebben, een minimum aan juiste informatie moet er zijn."

Tegen RSCA TV ging hij nog een beetje door op de zaak: "Nu moeten de spelers allemaal niet te veel spreken, ik zal wel praten. Laat hen zich maar op het veld bewijzen. Ze moeten niet enkel het logo kussen als ze scoren, maar echt vechten voor deze club", klonk het.

Hij ziet ook mogelijkheden voor de jeugd om er in deze omstandigheden uit te komen. "We spelen met jonge gasten als Roef, Sowah, Tielemans en Dendoncker. Faes, Svilar en onze jonge Ivoriaan (Doumbia) zijn ook van de partij. Dan is het aan de jonge mannen om zich te bewijzen", laat hij de deur op een kier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties