Reactie Meunier prijst het fantastische PSG: "We hebben getoond sterker te zijn dan Arsenal"

Johan Walckiers Florian Holsbeek
Johan Walckiers en Florian Holsbeek vanuit Emirates Stadium
| 0 reacties
Meunier prijst het fantastische PSG: "We hebben getoond sterker te zijn dan Arsenal"

Met één punt op het veld van Arsenal staat PSG ineens op kop in zijn Champions League-groep. De 2-2 was dus een heel goed resultaat en achteraf zagen we dan ook een tevreden Thomas Meunier.

Met twee goals op verplaatsing kruipen de Parijzenaars over Arsenal, want in de heenmatch werd het 1-1. PSG scoorde dus meer op verplaatsing. "De kwalificatie hadden we al in handen en nu hebben we dus ook de leiding in de groep. Dat waren onze twee doelstellingen en nu moeten we die laatste dus vasthouden", lachte Meunier.

C'était la deuxième titularisation pour Thomas Meunier en Ligue des Champions

Maar Meunier zag ook dat PSG eigenlijk geen punten had hoeven verliezen. "We hebben getoond dat we sterker zijn dan Arsenal. In de heenmatch hadden ze al niets te zeggen als het bij de rust 3-0 had gestaan. Woensdag hebben we heel veel maturiteit aan de dag gelegd in de tweede helft. Enkel door hun pressing kwamen we wat in de problemen in het begin. Maar wij hadden de beste kansen", meende de Rode Duivel.

Wij hadden de beste kansen

Thomas Meunier

Ondertussen heeft iedereen al gemerkt dat PSG een identiteit gevonden heeft onder nieuwe coach Emery. "Dat hebben jullie ook kunnen zien", zei Meunier. "We waren een echt blok en iedereen streed voor de ploeg. Als je ziet dat Blaise Matuidi linksback moet gaan spelen en dat met verve doet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties