Zinho Gano beseft dat 2 goals in 13 duels niet volstaan: "Daar wordt een spits op afgemaakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Zinho Gano beseft dat 2 goals in 13 duels niet volstaan: "Daar wordt een spits op afgemaakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren kende een bewogen seizoensstart en staat halverwege de reguliere competitie op een twaalfde stek in de stand. De Waaslanders ruilden intussen Stijn Vreven in voor Cedomir Janevski. Voorin sputtert vooralsnog de scoringsmachine van Zinho Gano.

Gano scoorde in dertien competitiematchen twee keer. Vorig seizoen stond zijn teller in deze fase op zes stuks. En dat is opmerkelijk, want W-Beveren voetbalt opmerkelijk beter dan vorig seizoen.

Het knaagde tegen Eupen dat ik niet zelf scoorde

"De goals vallen minder vlot dan vorig jaar", geeft Gano toe in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik ben een spits die het moet hebben van de flankvoorzetten. Die komen er dit seizoen iets minder door het vertrek van Steeven Langil. Maar op training werken we er hard aan om dat erin te krijgen. Elke week gaat dat beter."

Hoe dan ook leeft een centrumspits van goals. "Een aanvaller wordt afgemaakt op zijn goals", beseft Gano. "Toen we onlangs met 4-2 wonnen van Eupen was ik natuurlijk blij, maar het knaagde wel wat dat ik zelf niet scoorde. Voor het overige maak ik me daar niet druk om."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties