'Courtois wil contract bij Chelsea niet verlengen en broedt op transfer naar andere topclub'

Redactie
| 4 reacties
'Courtois wil contract bij Chelsea niet verlengen en broedt op transfer naar andere topclub'

Thibaut Courtois is aan een sterk seizoen bezig bij Chelsea. De doelman heeft de goede vorm te pakken en hield al vaak de nul. Enkele maanden geleden werd onze landgenoot nog in verband gebracht met een transfer. Geruchten die nu opnieuw de kop op steken.

Volgens The Sun broedt Courtois op een transfer naar… Real Madrid. De Rode Duivel zou niet van plan zijn om zijn contract bij Chelsea – dat loopt tot de zomer van 2018 – te verlengen. The Blues deden de doelman al een voorstel, maar een voorstel waarbij Courtois de eerste twee seizoenen geen loonsverhoging krijgt. Iets waar de Belg het niet mee eens is.

Real Madrid

Courtois zou inmiddels hebben aangegeven dat hij aan het einde van volgend seizoen zijn opties zal bekijken. Als onze landgenoot tegen die tijd nog geen nieuw contract heeft getekend, kan Real Madrid opnieuw in het verhaal stappen.

De Spaanse topclub is fan van Courtois en stak dat nooit onder stoelen of banken. En Courtois zelf? Die gaf onlangs nog aan dat hij ooit wil terugkeren naar Spanje, waar hij reeds succesvol was bij Atlético Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties