Lierse krijgt opnieuw ferme tik van concurrent Roeselare: "We zullen ze toch eens moeten kloppen"

Redactie
| 6 reacties
Lierse krijgt opnieuw ferme tik van concurrent Roeselare: "We zullen ze toch eens moeten kloppen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse is zijn ongeslagen status in de tweede periode kwijt. De Pallieters verloren met 2-1 op het veld van Roeselare. De troepen van Eric Van Meir konden dit seizoen nog niet juichen tegen de West-Vlamingen.

In de eerste periode speelde Lierse 2-2 gelijk op Schiervelde, maar verloor het thuis met 0-2 van de West-Vlamingen. Ook dit weekend lukte het niet. "Als we kampioen willen worden, zullen we toch voor hen moeten eindigen in de tweede periode én ze ook nog eens kloppen in een mogelijke finale", zegt Lierse-verdediger Frédéric Frans in GVA.

"In Roeselare verliezen is op zich geen schande, maar vooral de manier waarop moet ons aan het denken zetten. De match waarin we zo graag een revanche wilden draaide uit op een complete flop. Ze waren sterker, sneller, meer gemotiveerd", geeft Frans toe. Een nieuwe dreun voor de Pallieters, nadat Lierse ook al de eerste periodetitel aan Roeselare moest laten. "Het is een tikje en het bevestigt meteen ook dat Roeselare een beetje ons zwart beest is", zucht Frans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties