Tielemans wil - één keer - iets kwijt over naderend vaderschap: "Privéleven blijft privé"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 0 reacties
Tielemans wil - één keer - iets kwijt over naderend vaderschap: "Privéleven blijft privé"

Youri Tielemans wordt binnenkort vader, maar de 19-jarige middenvelder had dat liever nog wat voor zich gehouden. Hij schermt zijn familie angstvallig af van de pers, want hij heeft genoeg voorbeelden van spelers die dat niet deden en zich dat later beklaagden.

Tielemans begon dan ook met een statement toen hem gevraagd werd hoe hij het vaderschap ziet. "Kijk, ik wil daar nog iets over zeggen. Ik heb graag dat mijn privéleven privé blijft. Als ik iets wil aankondigen, zoals vader worden, zal ik dat zelf wel doen. Maar daarnaast ben ik natuurlijk heel blij, samen met mijn vriendin. Dit was een bewuste keuze van ons", aldus Tielemans vandaag.

En als er iemand klaar voor is om op jonge leeftijd vader te worden, is het wel Tielemans. "Ik heb altijd een stabiel leven thuis gehad. En dat gaat nu nog meer zijn. Als ik thuis ga komen, weet ik dat er iemand op me wacht, samen met mijn kindje. Dit gaat me helpen in mijn ontwikkeling. En jong? Tja, papa worden is voor iedereen hetzelfde. Je leven gaat gewoon door. Maar nu wil ik dat de focus weer op voetbal ligt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties