Wat met Hein na dit seizoen? "Het succes smaakt naar meer bij hem, we weten niet of we hem kunnen houden"

Redactie
| 29 reacties
Wat met Hein na dit seizoen? "Het succes smaakt naar meer bij hem, we weten niet of we hem kunnen houden"
Foto: © photonews

Blijft Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent na dit seizoen of zoekt hij een andere uitdaging? Het is een vraag die ze zich in de Ghelamco Arena ook stellen. Maar Michel Louwagie is alvast duidelijk over de intenties.

Louwagie wil zijn trainer graag houden, maar zoekt een manier waarop hij het voor hem aantrekkelijk kan maken. "Hein is een winnaar, die na de titel kon proeven van de achtste finales in de Champions League. Hij wil die lijn verder trekken. Alleen: de manier waarop, daar moeten we continu over nadenken. En dan komen we uit op dat economische model", zegt de manager in Sport/Voetbalmagazine.

Dus moet Gent zelf een nieuwe uitdaging vinden, want er trekken al verschillende clubs aan zijn mouw. "Het is nogal duidelijk dat het succes naar meer smaakt bij Hein. Hij heeft nog een overeenkomst tot 30 juni 2018, maar je weet dat elk contract opzegbaar is. Alleen hij kan daar een zinnig antwoord op geven. Na het vertrek van drie basispionnen staan we derde, zitten we in de kwartfinales van de beker en behouden we uitzicht op de knock-outfase van de Europa League."

Zijn leven en zijn carrière, dat hebben wij niet in de hand

Michel Louwagie

"Sportief zitten we dus op schema. Voor alle duidelijkheid: wij willen dit jaar kampioen worden. Maar wat Hein op het einde van het seizoen zal doen, weten we niet. Wij hopen alleszins dat hij blijft. We weten dat hij heel graag naar het nieuwe oefencomplex zou trekken, want het is een beetje zijn geesteskind en ontwerp. Daar wil je dan toch graag zelf bij zijn, niet? Maar zijn leven en carrière, die hebben we niet in de hand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties