Standard heeft zijn sterkhouder na vele emotionele maanden terug: "Aan de kant staan is het ergste voor een voetballer"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Standard heeft zijn sterkhouder na vele emotionele maanden terug: "Aan de kant staan is het ergste voor een voetballer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milos Kosanovic is helemaal terug bij Standard. Door de afwezigheid van Alexander Scholz mocht de Serviër in de topper tegen KRC Genk de volledige match opdraven.

Op de zaterdagtraining werd duidelijk dat Scholz niet fit zou raken. En dus stond Kosanovic voor het eerst sinds 7 mei van dit jaar nog eens in de basis. "Na die lange knieblessure kan ik best tevreden zijn over mijn prestatie", blikte de verdediger terug. "Al was het wel vreemd om als linksvoetige op rechts te staan. Naarmate de match vorderde, liep het beter."

"Het was absoluut geen overtreding, dat maakte ik Karelis ook duidelijk

Kosanvic herstelde maandenlang van zijn kruisbandletsel. "Dat ging gepaard met veel emoties. Want lange tijd niet spelen is het ergste wat er bestaat voor een voetballer. Ik speelde al enkele duels met de beloften. Vanaf nu zal het elke week beter gaan."

De 26-jarige achterhoedespeler veroorzaakte een zuivere penaltyfout op Nikos Karelis, al was hij daar zelf niet van overtuigd. "Ik vond het absoluut geen overtreding, dat maakte ik Karelis ook duidelijk. Ik wilde hem niet onderuit halen, maar hem wel het scoren beletten", besloot Kosanovic.

Kosanovic haalde Karelis onderuit in de zestien
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties