Reactie Sofiane Hanni scoort beauty, maar is nog steeds kritisch

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Sofiane Hanni scoort beauty, maar is nog steeds kritisch

Sofiane Hanni speelde niet slecht tegen Eupen. De Algerijn had er een paar moeilijke weken opzitten, maar denkt dat hijzelf en de ploeg een volgende stap hebben gezet. Maar het moeilijkste ligt nog voor hen.

Sofiane Hanni is de man die het in alle omstandigheden mag komen uitleggen. En als kapitein neemt hij zijn verantwoordelijkheid telkens op, maar na bepaalde matchen is dat makkelijker dan na andere. "Het had een moeilijke match voor ons kunnen worden, maar we hebben het onszelf makkelijk gemaakt", zei hij. "We wisten dat als we hoog gingen storen, er kansen lagen.".

Vier goals verzameld op één foto.

Anderlecht lijkt eindelijk op de goeie weg. Ook in de kleinere matchen beginnen ze nu geconcentreerd. "We doen wat we moeten doen om matchen te winnen. Sinds enkele weken geven we niet veel kansen meer weg aan de tegenstanders. We hebben gepraat en dat werpt zijn vruchten af. Enkel wijzelf zijn onze eigen tegenstander."

We zijn geconcentreerder geworden

Sofiane Hanni

Maar Hanni beseft ook dat het nog beter moet om de titel te pakken. "Ikzelf heb te veel balverlies geleden, zeker in de eerste helft. Ik wou absoluut scoren om mijn mindere match te doen vergeten. En die tweede... Tja, die staat toch in mijn top drie hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties