"Kristinsson is een verademing vergeleken met Leekens en Peeters"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
"Kristinsson is een verademing vergeleken met Leekens en Peeters"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Runar Kristinsson pakte met Lokeren tien op twaalf en krikt de ploeg op van degradatiegevaar richting linkerkolom. Uiteraard zijn de Lokerse supporters blij met de nieuwe wind.

"Hij is een verademing in vergelijking met Bob Peeters en Georges Leekens", aldus Tim Hoste van supportersclub Sporting Fans United. "Het zijn dezelfde spelers en nu staat er toch een team dat weerbaarheid toont. We kwamen twee keer op achterstand en wonnen toch."

Bovendien zit het sinds de komst van Kristinsson fysiek sterker in elkaar. "Vroeger was het na zeventig minuten gedaan en nu gaan we in die laatste minuten vaak nog over de tegenstander." Wie niet professioneel genoeg was, moest er overigens uit.

Coelho en Carlos lagen op het strand in Brazilië terwijl de rest trainde

-Tim Hoste

"Dat kon ook niet meer door de beugel, hé. João Carlos en Jaja Coelho lagen in Brazilië op het strand terwijl de anderen aan het trainen waren. Coelho trainde overigens meer niet dan wel. Bij Patosi waren interlands altijd een probleem. Nu was hij zijn paspoort kwijt. Als prof heb je zelfdiscipline nodig, dat heeft hij niet. Blijkbaar missen we ze ook niet", gaat Hoste verder.

Ook Tom De Sutter komt er bovenop. "Al vind ik nog altijd dat hij af en toe wat loom oogt. Ik hoop dat hij inderdaad sterker aan het worden is, zoals hij aangeeft. Die bal voor de rust in Westerlo moest er alvast zeker in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties