Milicevic haalt zijn beste herinneringen aan paarswit op: "Nog nooit slecht tegen Anderlecht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Milicevic haalt zijn beste herinneringen aan paarswit op: "Nog nooit slecht tegen Anderlecht"

Donderdagavond staat met AA Gent-Anderlecht de kraker van deze speeldag op het programma. Beide teams kenden al een wisselvallig seizoen en willen de puntjes op de 'i' zetten. Zo ook Danijel Milicevic.

"We waren nog nooit slecht tegen Anderlecht", opent Danijel Milicevic. "Alhoewel, misschien één keer in de Beker", moet hij toch toegeven. Vooral in de heenronde legde Gent een prachtprestatie neer op het veld van Anderlecht.

"Het kon daar bij de rust 0-4 staan, zonder maar een beetje te overdrijven. We hadden daar zeven, acht héél goeie kansen, maar uiteindelijk verlies je die match nog bijna." Aan Anderlecht heeft hij overigens goeie herinneringen.

Mijn beste herinnering aan Anderlecht? Toen ik niet speelde

-Danijel Milicevic

"Die wedstrijd na onze titel was de leukste, ook al speelde ik niet (Hein Vanhaezebrouck liet de bankzitters opdraven, nvdr.). Ook in Anderlecht bij die belangrijke 1-2 met goals van Foket en Raman speelde ik maar een helft, maar het was een heel goeie wedstrijd."

Hij kiest opvallend genoeg die twee wedstrijden boven zijn assist voor Neto in de absolute slotfase in april 2015. Toen legde die zege mee de basis voor de titel. "Die was ook heel mooi, én vooral belangrijk", lacht Milicevic. Bekijk hieronder nog eens dat belangrijke doelpunt. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties