Reactie Boëtius boekte sensatiezege met Genk: "De meest memorabele ooit? Ze past wel in dat rijtje"

Diederik Geypen Sander De Graeve
Diederik Geypen en Sander De Graeve
| 5 reacties
Boëtius boekte sensatiezege met Genk: "De meest memorabele ooit? Ze past wel in dat rijtje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk beleefde een doldwaze avond in de Ghelamco Arena. Met dank aan een straffe 2-5-overwinning kan de kwalificatie voor de kwartfinales van de Europa League de Limburgers niet meer ontlopen.

Of dit de meest memorabele uitoverwinning ooit was? Ze past wel in dat rijtje", lachte vleugelaanvaller Jean-Paul Boëtius. "Gent is een goeie tegenstander, als je hier met 2-5 weggaat dan heb je het aardig gedaan."

"Maar het is nog niet voorbij, dat heeft de wereld woensdag (verwijst naar Barcelona, red.) nog kunnen zien. We zijn extra op onze hoede."

Het was niet de verste Europese verplaatsing, maar chapeau dat de fans het er altijd voor over hebben

Jean Paul Boëtius

Boëtius speelde een sterke eerste helft, waarin hij een tik kreeg en vervolgens binnen bleef. "Ik probeer belangrijk te zijn voor het team. Soms was ik nog wat ongelukkig in de omschakeling, daar moest ik wat zorgvuldiger zijn. En die ene kans had ik wel moeten maken. In mijn hoofd wist ik wat ik wilde doen, maar ik raakte de bal niet te best."

Tot slot had de Nederlandse huurling nog mooie woorden over voor de meegereisde fans. "Een fantastische aanhang. Het vak zat helemaal vol. Dat het een verre Europese trip was? Nou, het kan verder. (lacht) Maar je moet het er toch maar voor over hebben. Chapeau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties