Ouderdomsdeken en nog steeds sterkhouder KV Mechelen verlengt contract: "Daarna misschien andere functie binnen de club"

Ouderdomsdeken en nog steeds sterkhouder KV Mechelen verlengt contract: "Daarna misschien andere functie binnen de club"
Foto: © photonews

KV Mechelen is zijn trouwe soldaten dankbaar. Tim Matthys zijn contract liep eind dit seizoen af, maar de 33-jarige flankspeler doet er nog een seizoentje bij. En hij denkt al aan zijn carrière na zijn spelersloopbaan.

In het contract van Matthys stond een optie voor één extra seizoen en dat werd gelicht door KV Mechelen. "Ik heb hier echt een thuisgevoel. Er hangt hier een familiale sfeer. Ik heb een goed contact met de supporters en alle medewerkers binnen de club. Er hangt hier echt een goede vibe en ben blij daar deel van uit te maken", verklaart hij op de clubwebsite.

KV Mechelen heeft zulk een plaats in zijn hart ingenomen dat hij er ook na zijn actieve carrière aan de slag wil blijven. "Volgend jaar ben ik 34. Ik denk nog niet aan stoppen, maar mijn carrière afsluiten bij deze club is zeker een mogelijkheid. Ook tegenover een andere functie binnen de club na mijn spelerscarrière, sta ik zeker niet weigerachtig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties