'Neymar overweegt overstap naar Manchester United... én andere Engelse topclub'

Redactie
| 4 reacties
'Neymar overweegt overstap naar Manchester United... én andere Engelse topclub'

De Braziliaan Neymar ontpopte zich de voorbije jaren bij FC Barcelona tot één van de meest gevreesde (vleugel)aanvallers ter wereld. De dribbelkont voelt zich nog steeds goed in Camp Nou, maar toch zou hij nu een transfer overwegen.

De voorbije weken was er al meer dan eens sprake van buitenlandse interesse. Vooral Manchester United zou zich maar wat graag met Neymar versterken. De Engelse recordkampioen zou zelfs bereid zijn om de opstapclausule in het contract van de Braziliaan – zomaar eventjes 200 miljoen euro – te activeren.

Chelsea

Maar… Manchester United is niet de enige ploeg die aan de mouw van Neymar trekt. Volgens The Times zou ook Chelsea zich in de debatten willen mengen. Eigenaar Roman Abramovich is bereid om komende zomer zijn portefeuille open te trekken om de huidige ploeg te versterken en Neymar zou één van de spelers op het verlanglijstje van de Rijke Rus zijn.

Neymar overweegt om zijn carrière verder te zetten in de Premier League en zou open staan voor een verhuis naar Manchester of Londen. Maar toch zal hij rustig zijn tijd nemen om na te gaan of het interessant genoeg is om aan de slag te gaan bij Manchester United of Chelsea. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties