Cristiano Ronaldo is back! CR7 vindt zijn Europese torinstinct terug en schiet Real voorbij Bayern

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Cristiano Ronaldo is back! CR7 vindt zijn Europese torinstinct terug en schiet Real voorbij Bayern

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft een stevige optie genomen op een plaats bij de laatste vier van het Kampioenenbal. Met dank aan een herboren Cristiano Ronaldo zette de Koninklijke Bayern München opzij.

De finale avant la lettre had alles. Benzema kopte via een wereldparade van Neuer al snel op de lat. Toch viel de goal aan de overzijde. Niet toevallig op een stilstaande fase buffelde Vidal de 1-0 in doel.

Real voelde zich bekocht toen het kort voor de rust een onterechte strafschop tegenkreeg. Vidal mikte de unieke kans op 2-0 huizenhoog over, rechtvaardigheid dus in de Allianz Arena.

Alles zit tegen voor Bayern

Bayern was van slag, zeker toen Ronaldo er meteen na de pauze 1-1 van maakte. Nog maar zijn derde goal in deze Champions League, na twee treffers in september. De Portugees dikte even later zijn teller wel aan tot vier stuks.

Zo werd het niet het avondje van de Recordmeister dat bovendien Martinez met een rode kaart zag wegvallen. De Duitse recordkampioen moest ook al Lewandowski missen. In de slotseconden kopte Ramos de 1-3 binnen, maar dat feestje ging wegens buitenspel niet door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties