Zelfs Frank Lampard onder de indruk van Rode Duivel: "Heel impressionant"
Redactie
| 2 reacties

Zelfs Frank Lampard onder de indruk van Moussa Dembele: "Heel impressionant"

Zelfs Frank Lampard onder de indruk van Rode Duivel: "Heel impressionant"
Foto: © photonews

Als zelfs Frank Lampard onder de indruk is van je kunnen, dan moet je wel goed bezig zijn. Moussa Dembele speelde afgelopen weekend een wereldpartij tegen Bournemouth en dat heeft zowat iedereen gezien.

“Dembele was heel impressionant”, steekt Lampard van wal bij de BBC. “Er wordt niet veel over hem gesproken, maar dat komt wellicht omdat hij zijn werk zo onopvallend en efficiënt doet. Bij Tottenham maken spelers als Dele Alli en Harry Kane de doelpunten, maar Dembele controleerde de wedstrijd tegen Bournemouth.”

In het verleden kwam Lampard onze landgenoot natuurlijk meermaals tegen tijdens wedstijden in de Premier League. “Ik vond het altijd al moeilijk om tegen Dembele te spelen”, geeft het clubicoon van Chelsea eerlijk toe.

Sterk, loopvermogen en dribbel

“Hij is sterk, heeft een groot loopvermogen en kan een mannetje passeren. Het enige wat ik me toen afvroeg: doet hij er wel genoeg voor? Ik had altijd het gevoel dat er meer in Dembele zat. Nu doet hij er alleszins alles voor. Hij speelde heel sterk tegen Bournemouth.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties