Reactie Opsteker voor Club Brugge: Joske is terug én heeft serieuze waarschuwing voor Anderlecht: "Wat Barcelona kan ..."

Opsteker voor Club Brugge: <i>Joske</i> is terug én heeft serieuze waarschuwing voor Anderlecht: "Wat Barcelona kan ..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neen, José Izquierdo speelde in het Regenboogstadion niet zijn beste wedstrijd van het seizoen. Maar hij is wel terug en dat moet de burger zeker moet geven. Joske reageerde na de match én heeft nog een fikse waarschuwing voor Anderlecht.

"We zijn op zoek naar ons beste niveau en hebben dat nog niet gevonden. Ook voor mij was het moeilijk, want ik had na lange tijd zonder voetballen weinig ritme", was Izquierdo duidelijk over zijn eigen prestatie. Eerlijk ook, want de winger probeerde wel, maar zijn acties kwamen er bijna nooit goed uit.

"Ik voelde het zelf ook aan dat het nog niet top was. Iedereen moet voor zichzelf nu maar uitmaken hoe zijn prestatie was in de kleedkamer", wilde hij niet ingaan op de kritiek op de mentaliteit van Club Brugge.

Positivo's zullen alvast het belangrijkste onthouden: Joske is terug en kan de komende weken nog dartelen voor blauw-zwart. “Ik ben natuurlijk wel blij dat ik opnieuw kon spelen. Ik hoop snel mijn beste vorm te pakken te krijgen, want we moeten nu gewoon nog 7 keer winnen. Als Barcelona gekke dingen kan doen, dan wij misschien ook. Er kan nog veel gebeuren, we geven zeker nog niet op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties