Anderlecht bereidt zich al voor op titelfeest en heeft goed nieuws voor zijn fans

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Anderlecht bereidt zich al voor op titelfeest en heeft goed nieuws voor zijn fans
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kan zich komend weekend verzekeren van de 34ste landstitel in de geschiedenis van de club. Als paars-wit op het veld van Club Brugge wint, is het zover. Anderlecht bereidt zich stiekem al voor op een titelfeest en heeft alvast goed nieuws voor zijn supporters.

Zo wil Anderlecht zijn fans bedanken voor de onvoorwaardelijke steun dit seizoen. “De club zal de volgende uitwedstrijden van zondag 14 mei en donderdag 18 mei op groot scherm uitzenden in het Constant Vanden Stock-stadion. Alle fans zijn welkom om beide events bij te wonen. De toegang is gratis”, klinkt het in een persbericht.

Het Constant Vanden Stockstadion opent de deuren om 16 uur en de live-uitzending begint om 18 uur. Indien Anderlecht zich zondag (of de donderdag erop) tot kampioen kroont, zullen de spelers de aanwezige supporters groeten op het veld. Er zal een podium gebouwd worden en de spelers zullen de fans trakteren op een ereronde.

Geen veldbestorming

Anderlecht vraagt in de mededeling uitdrukkelijk aan zijn supporters om het veld niet te bestormen en zo een overhandiging mogelijk te maken en alle fans de gelegenheid te geven om de spelers en staf te groeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties