Vreemde blessure sterkhouder speelt Gent parten: "Het is altijd hetzelfde, dit is héél vervelend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Vreemde blessure sterkhouder speelt Gent parten: "Het is altijd hetzelfde, dit is héél vervelend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zit het nu eigenlijk met Stefan Mitrovic bij AA Gent? De centrale verdediger is steevast fit genoeg om te starten, maar kan vaak de wedstrijd niet volmaken. Bij Gent zitten ze toch een beetje met de handen in het haar.

"Mitrovic is een altijd terugkerend gegeven", aldus Vanhaezebrouck over de verdediger die ook tegen Oostende naar de kant moest. "In het begin van de week kan hij niet trainen, midden in de week is hij plots fit en in de match is er weer probleem. We moeten dat eens goed bekijken want het is een vervelende zaak."

Vanhaezebrouck komt immers in de problemen tijdens de wedstrijd. "We kunnen soms niet vroeger offensief een wijziging doorvoeren omdat we altijd iemand achter de hand moeten houden voor het geval dat Mitrovic niet verder kan."

Kalu en Asare onzeker

Verder zijn er nog wat afwezigen bij Gent. "Tekie blijft de ene dag trainen, de andere niet. Ook Kalu zal wellicht niet kunnen trainen voor de match tegen Charleroi. Hij kreeg een trap van Milic, die toen al bestraft had moeten worden." (Milic pakte later rood, nvdr.).

Over Asare bestaat ook nog twijfel. "Er zit een positieve evolutie in, maar het is nog afwachten of hij een reactie ondervindt van de trainingen. Hij trainde vanaf donderdag mee, maar vandaag (vrijdag, nvdr.) zag het er goed uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties