Vrijdag nog verschanst in de toiletten van Sclessin, nu biedt Tchité zich aan bij Belgische topclub
Redactie
| 9 reacties

Mémé Tchité wil zich klaarstomen voor het volgende seizoen

Vrijdag nog verschanst in de toiletten van Sclessin, nu biedt Tchité zich aan bij Belgische topclub
Foto: © photonews

Het was niet bepaald het weekendje van Mémé Tchité. De 33-jarige aanvaller ging vrijdag naar Standard-Lierse zien, maar moest zich meer dan een uur verschansen in de toiletten nadat hij het aan de stok kreeg met de harde kern van de Rouches.

Tchité dacht dat hij nog steeds enorm geliefd was bij de Ultra's van Standard, maar dat bleek met zijn verleden bij Club Brugge en Anderlecht niet helemaal het geval. Toch hoopt de centrumspits zijn banden met de Luikenaars nu nuttig te gebruiken.

Het Belang van Limburg meldt dat Tchité graag de voorbereiding bij Standard wil aanvatten om zo topfit te geraken voor de competitiestart. Een overeenkomst met de club uit de Vurige Stede is niet aan de orde. Wel probeert hij met een goede conditie elders een contract te versieren.

WS Brussels

Standard gaat nu bekijken of het het voorstel van Tchité aanvaardt. De goalgetter van weleer kwam dit seizoen voor White Star Brussels in de Amateurliga uit. Bij de noodlijdende Brusselse club scoorde hij twee keer in zeventien competitieduels.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e amateurliga

Nieuwste reacties