Heeft hij zijn laatste match voor Genk gespeeld of niet? Buffel spreekt zich uit over toekomst

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 5 reacties
Heeft hij zijn laatste match voor Genk gespeeld of niet? Buffel spreekt zich uit over toekomst
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk speelde woensdagavond zijn laatste wedstrijd van een lang en slopend seizoen. De spelers mogen nu op vakantie, maar hoe ziet de toekomst van ervaren rot Thomas Buffel (36) eruit?

Buffel speelt al acht seizoenen bij Genk, maar mogelijk trekt hij de deur in de Luminus Arena straks achter zich dicht. “We zullen de komende weken wel zien wat er gebeurt. We zullen de verschillende opties bekijken en vervolgens een beredeneerde keuze maken”, vertelde de aanvallende middenvelder na de verliespartij in Oostende.

“Als er witte rook is, zullen we niet wachten om de handtekeningen te zetten. Maar we gaan niet overhaast te werk gaan. Ik moet ook bekijken hoe ik het op familiaal vlak allemaal ga regelen de komende tijd. Dat zal eveneens een belangrijke rol spelen in mijn beslissing.”

Fans

Eén iets is duidelijk: als het van de fans afhangt, blijft Buffel nog een seizoen bij Genk. Zij startten zelfs een petitie om de publiekslieveling in de Luminus Arena te houden. “Dat doet me toch wel wat. Heel veel zelfs”, gaf Buffel eerlijk toe.

“Het wil zeggen dat ik gewaardeerd wordt door de fans. Vanaf dag één heb ik het naar mijn zin gehad bij Genk. Ik heb me altijd ingezet voor de club en de fans en ben belangrijk geweest voor Genk. Ik heb er altijd alles aan gedaan en dat beseffen de supporters ongetwijfeld ook wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties