Blijven of vertrekken voor Rozehnal? De intenties zijn duidelijk, maar er is verwarring
Sander De Graeve Timothy Collard
Sander De Graeve en Timothy Collard vanuit Oostende
| 2 reacties

Rozehnal wil blijven, Oostende wil dat ook, maar nog steeds geen akkoord

Blijven of vertrekken voor Rozehnal? De intenties zijn duidelijk, maar er is verwarring
Foto: © photonews

David Rozehnal bewees in de barragematch om het Europese ticket tegen Racing Genk nogmaals zijn waarde voor dit Oostende. Hij hield niet alleen Samatta uit de wedstrijd, maar scoorde ook aan de overkant. Toch is er nog onduidelijkheid over zijn toekomst.

"Of deze prestatie mijn toekomst bepaald? Dat zou in principe niet mogen, want ik heb heel het seizoen lang mijn best gedaan", aldus Rozehnal achteraf. Het contract van de centrale verdediger loopt af, maar hij wil zeker bij KV Oostende blijven.

"Dat heb ik ook altijd gezegd. In december gaf ik al aan dat ik hier wou blijven. Ik voel me hier ook goed, in deze groep, deze club en deze stad. Ik hoop dat we in de komende dagen meer horen en dat er gepraat wordt. Neen, ik weet nog van niks", aldus de Tsjech.

We willen doorgaan met David voor één jaar

-Luc Devroe

Hallo, Luc Devroe? “Er is de intentie om door te gaan met Rozehnal voor één jaar. Dat is normaal voor een speler op zijn leeftijd", geeft de man die wat het sportieve betreft de touwtjes in handen heeft bij KV Oostende.

Vreemd genoeg geeft hij aan dat er wél al gesproken werd. "De gesprekken lopen, er is een voorstel gedaan en er kwam al een tegenvoorstel. We maken er de komende weken werk van. Dit zal ook op de bestuursvergadering besproken worden", sloot Devroe af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties