Vanderhaeghe heeft meteen opdracht voor KV Oostende: "Plaatsmaken op wall of fame"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 0 reacties
Vanderhaeghe heeft meteen opdracht voor KV Oostende: "Plaatsmaken op wall of fame"
Foto: © Photonews

KV Oostende verzekerde zich woensdagavond van het laatste Europese ticket dat nog over was. Yves Vanderhaeghe treedt aan het begin van volgend seizoen met zijn ploeg aan in de derde voorronde van de Europa League.

Het werd woensdag overigens een hele mooie dag voor Yves Vanderhaeghe: een nieuw contract én Europees voetbal in de wacht slepen. “Ik heb het papier inderdaad ondertekend, maar het was al vijf of zes weken duidelijk dat ik zou bijtekenen. Het was dus slechts een formaliteit. Ik ben veel blijer met het Europees ticket dat we beet hebben”, stak Vanderhaeghe na de match van wal.

Wall of fame

“Het is iets nieuws voor een club als KV Oostende. Het is uniek. Historisch. De club beschikt over een wall of fame, met heel wat spelers die belangrijk zijn geweest in de geschiedenis van Oostende.”

“Wel, ik denk dat er misschien toch plaats gemaakt moet worden voor het team dat voor het eerst in de geschiedenis van de club Europees voetbal heeft gehaald. Het volledige team, staf en spelers, mag op de foto wat mij betreft. We mogen fier zijn op hetgeen we bereikt hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties